Петък, 04 Юни 2021 15:17

Концерт на възпитаниците на ЦПРЛ - Троян и благотворителен базар в Информационно-културния център на 9 юни 2021 г., 17.30 часа Избрана

 

   По случай края на учебната година Център за подкрепа за личностно развитие -Троян /Шошковата къща/ организира благотворителна изложба- базар ,,Млад занаятчия“ под надслов ,, За сбъдването на една мечта“. Центърът предлага различни школи по изкуства и занаяти, където децата на Община Троян  срещат съмишленици, създават нови приятелства, усещат поплина и уют и най-вече добиват нови знания, естетическа култура и широк светоглед за значимите неща в живота.  Изложбата включва творби,  изработени с много търпение и старание от ученици, посещаващи ателиетата  по  дърворезба с ръководител Веска Колева; керамика с ръководител Надежда Христова; моден дизайн с ръководител Маргарита Мехмедалиева; приложна креативност, изобразително изкуство и школа по етнография и народни занаяти с ръководител Милена Кабакчиева. Събраните средства ще бъдат дарени в подкрепа на oбщински фонд за асистирана репродукция. Откриването на благотворителният базар е на 09.06 /сряда/ от 17:30 часа  в Информационно-културния център и ще продължи до 11.06.2021г./петък/.

     За доброто настроение на гостите на 09.06. /сряда/ от 17:30 часа ще се погрижи детска вокална група ,,Щурчета“ при ЦПЛР-Троян с ръководител Надежда Бурева. Младите певци ще изнесат концерт със своя нов репертоар от закачливи песни.

  Ще се радваме да бъдем заедно и оставяйки частица добро да подарим усмивка на едно семейство от Троян като помогнем щастието, да бъдеш родител, да стане реалност!

Месечен бюлетин

Анкета

Моля попълнете нашата анкета.

© 2018 - 2021 Община Троян - Информационно-културен център. Всички права запазени.