Сряда, 29 Юли 2020 13:43

На вниманието на собствениците на места за настаняване и заведения за хранене: Планирано е обновяване на туристическия портал на община Троян

Във връзка с планирано обновяване на туристическия портал на общината www.visit.troyan.bg, Община Троян Ви приканва да изпратите кратка информация за стопанисваното от Вас място за настаняване или заведение за хранене и/или развлечение в срок до 25 август 2020 г. на имейл адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Моля посочете име на обекта, категория и контакти за връзка (адрес, телефон, имейл, уеб сайт, социални медии, ако е приложимо), както и снимка/и по ваш избор.

Събраната информация ще бъде публикувана в секциите <Места за настаняване> и <Заведения за хранене> на сайта. Можете да се запознаете с пълните условия за публикуване тук.

Правила и условия за публикуване на информация за места за настаняване и заведения за хранене на сайтa www.visit.troyan.bg и на фейсбук страницата на

 Информационно-културен център, Троян.

 

 1. Настоящите общи условия уреждат отношенията между Община Троян и лицата, представляващи заведения за хранене и развлечение и местата за настаняване във връзка с публикуването на информация за стопанисваните от тях обекти на туристическия портал на общината visit.troyan.bg, както и на страницата на Информационно-културен център, Троян във Фейсбук. Информацията ще бъде публикувана в специално обособените секции в сайта: <Места за настаняване> и <Заведения за хранене>
 2. Ще бъде публикувана информация само от категоризирани места за настаняване и заведения за хранене и развлечение.
 3. Всяка публикация следва да съдържа следните задължителни реквизити: име на обекта, снимки (поне 1 бр.), контакти за връзка (адрес, телефон, имейл, уеб сайт, социални медии).
 4. Във Фейсбук страницата на ИКЦ информация ще бъде качвана единствено и само във формат JPEG, независимо от формата, в който е изпратена.
 5. Снимките, подадени за публикуване в сайта следва да бъдат оразмерени в съотношение 16:9 (например с размер 1280 x 720 ) или друго максимално близко до него.
 6. Информацията се подава на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..
 7. Информационно-културен център, Троян и Община Троян не ноят отговорност за верността и актуалността на публикуваната информация. Цялата отговорност за това се носи от лицата, стопанисващи заведенията за хранене и местата за настаняване. С факта на изпращането за публикация те декларират, че не подават подвеждаща информация.
 8. Администраторите на сайта и страницата си запазват правото да откажат публикуването на информация от места за настаняване при установено системно неспазване на задълженията по чл. 116 от Закона за туризма и Наредба № 7 за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на община Троян
 9. Администраторите на сайта и страницата си запазват правото на отказ за публикуване на оферти с явно подвеждащо съдържание или за изтриването им при установен в последствие проблем.
 10. Администраторите на сайта и фейсбук страницата си запазват правото да откажат публикуването на информация, която е в разрез с добрия тон и в явно противоречие с българското законодателство.
 11. Община Троян си запазва правото да променя тези условия по всяко време и по своя преценка с оглед повишаване качеството на предоставяните услуги като и с въвеждането на нови такива. Промените могат да произтичат и от изменения в българското законодателство. Те се поместват на официалната страница на сайта и влизат в сила от деня на поместването им там. Ползвателите на услугите на сайта са длъжни да проверяват актуализациите на Условията и да съобразяват поведението си с тях.
 12. С изпращането на информация за публикация, подателят изрично заявява съгласието си с настоящите условия.

 

Месечен бюлетин

Анкета

Моля попълнете нашата анкета.

© 2018 - 2020 Община Троян - Информационно-културен център. Всички права запазени.